Ispovijest majke četvoro djece: Prevarila sam muža s osam godina mlađim muškarcem

Jayne Warwick, 49-godišnja majka četvero djece, odlučila se prošlog ljeta upustiti u ljubavnu avanturu zbog koje je brzo požalila.

Razočarana u svoj brak Jayne je slučajno nabasala na osam godina mlađeg Charlesa i u roku samo nekoliko dana potpuno izgubila pamet.

Za Daily Mail detaljno je opisala što je sve proživljavala prije braka, ali i tokom kratke i burne avanture s 41-godišnjim razvedenim pravnikom.

Problemi u braku filmske producentice počeli su ove zime kada je njen muž bankrotirao, postao potpuno opsjednut poslom i novcem, te se vrlo brzo distancirao od nje i djece.

Jayne je bila razočarana, tužna i usamljena… Kaže da joj prevara nikada nije bila na pameti i da ni u najluđim snovima nije sanjala da će joj se dogoditi afera s mlađim muškarcem. Međutim, jedno popodne na igralištu za kriket Jayne je promijenilo život. Dok su se njena djeca igrala na igralištu, ona je krajičkom oka primijetila da u nju bulji šarmantni gospodin.

– Baš u tom trenutku moj život je dotaknuo samo dno. Posvađala sam se sa suprugom, a on se odmah potom ulogirao u svoj računar i počeo raditi. Bila sam bijesna. Međutim, moje raspoloženje se naglo promijenilo kada sam vidjela Charlesa. Odmah sam shvatila da je zainteresiran, a kada je počeo hodati prema meni, koljena su mi počela klecati. Pričali smo više od sat vremena. Ne znam da li je to bilo zbog ljetne vrućine, ali u glavi mi se počela rađati ideja o prevari – priča Jayne.

Nakon kobnog susreta komunikacija Charlsa i Jayne je postala sve intenzivnija.
Svaki dan su izmjenjivali mailove i Charles joj je bez dlake na jeziku pričao o svom propalom braku i djeci.

Jayne ga je “izguglala”, shvatila je da je partner u jednoj advokatskoj kancelariji i bila je jako sretna činjenicom da joj nije ništa slagao. Nakon nekoliko dana dopisivanja uslijedila je poruka od Charlesa.

– Hoćeš se pridružiti djeci i meni na jezeru? Povedi i svoje klince.

Pristala je. I nije se pokajala.

– Nikad se nisam osjećala bolje. Skijali smo na vodi, uživali i kupali.

Jayne se nadala Charlesovom pozivu za još jedan provod. I on je došao vrlo brzo.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

– Ponovno smo bili s djecom u kriket klubu. Uživala sam u društvu Charlesa, moj život se potpuno promijenio. Čak sam nakon dugo godina sredila nokte, frizuru…

Jedina loša stvar u tom dijelu veze bila je što su se i ona i on morali skrivati. Ona se bojala, naravno, zbog supruga, a on je bio ugledni advokat porodičnog prava i zadnje što mu je u životu trebalo je da dođe na glas kao “rušitelj brakova”.

Prvi susret Charlesa i Jayne bez djece zbio se na Wimbledonu. I gospodin nije okolišao, već tokom prvog seta uslijedilo je pitanje.

– Želiš li provesti noć kod mene?

Jayne je oduševljeno prihvatila. Nazvala je muža, slagala mu da ima nekakvu filmsku premijeru i uskočila u Charlesov automobil.

– Bila sam strašno nervozna jer više od deset godina nisam bila s muškarcem koji nije moj suprug. Srećom, Charles je to znao. Bio je nježan i strastven. Bila je to noć za pamćenje…

Jayne je nakon toga postala opsjednuta Charlesom. Viđali su se na dnevnoj bazi, što je njoj savršeno odgovaralo. Već je imala u glavi plan kako ostaviti supruga, kad joj je jednog dana ljubavnik šapnuo da su njegove komšije počeli širiti glasine da se upustio u vezu s udatom ženom.

Nedugo zatim, njihov odnos je naglo zahladio. Mailovi su sve rjeđe dolazili, a u rijetkim trenucima susreta, on je samo pričao o odlasku na odmor u Francusku.
Naravno, tamo nije bilo mjesta za Jayne, već samo za Charlesovu djecu.

Odlazak Charlesa u Francusku značio je i kraj avanture. Jayne je opet ostala sama i razočarana u očajnom braku.

– Osjećala sam se glupo. Na početku sam bila tužna, a poslije je tuga prerasla u očaj. Skrivala sam se u svojoj sobi i plakala. Stalno sam buljila u računar nadajući se da će mi doći neki njegov mail – piše Jayne koja se tek nakon godinu dana pomirila sa situacijom.

– To vam je prevara u braku. Spakirala sam svoje najbolje haljine i seksi donje rublje i vratila se svojoj porodici. Muž me i dalje ignoriše, ali već sam se pomirila s tim… Kad se loše osjećam samo se mislima vratim u ljeto 2016… A Charles? Nisam ga čula ni vidjela. Čovjek je otišao svojim putem…

 

izvor: fokus.ba